Workshops / huiskameravonden

zaadjes1

Voor als het (l)even tegenzit

Bewustwordingsavonden * Kun jij een aantal (6-10) enthousiaste deelnemers regelen bij je thuis voor een kennismaking met het enneagram? Hierbij maak ik gebruik van een Power-Point presentatie met beschrijvingen van de types (de maskers).  N.a.v. een vragenlijst die tevoren aan de deelnemers wordt toegestuurd kan ik op de avond zelf iedereen een indicatie geven van zijn/haar enneatype.
* Of wil je een leuke spirituele avond met je vrienden en/of vriendinnen?
* Misschien wil je meer weten over opvoeden middels de Reversie Methode®, ontwikkeld door Sylvia Roosendaal van Dreamchild.

Jij, als gastvrouw zorgt voor het gebruik van je huiskamer en verzorgt de koffie/thee.  Je neemt dan zelf gratis deel. De genodigden betalen € 17,50 per persoon vooraf aan de gastvrouw.
Buiten Heerenveen zal ik reiskosten in rekening moeten brengen.

Workshops zelfontwikkeling/bewustwording * Een serie workshops van 4 avonden of 4 dagdelen bestaat ook tot de mogelijkheden. Hierin wordt dieper op de typologie ingegaan met meer oefeningen. Thema’s die, naast het enneagram, aan de orde komen zijn opvoeding en Reversie Methode®, energie, kernverlangens, ziekte/gezondheid en voeding. Deze serie van vier workshops kosten in totaal (voor alle vier dagdelen samen) € 50,00 p.p. Dit kan doorgang vinden bij minimaal zes deelnemers. Een los avond/dagdeel kost € 17,50 p.p.

Ik zal ook leuke oefeningen inzetten die bewustwording zullen opleveren. De deelnemers krijgen na de 4 dagdelen een herinnering mee.

HUISKAMERAVOND Ik organiseer bij mij thuis lezingen/huiskameravonden. Zie hiervoor de agenda.

Enkele reacties van deelnemers die de workshops hebben gedaan:

“Heel bijzonder, je voelt je direct op je gemak. Vanuit haar eigen ervaringen vertelt Lieneke dingen waar je iets mee kan, herkenbaar. Leuke oefeningen. Leuk ook die bewustwordingskaartjes. Eigenlijk duurde het veel te kort.”

 “Alle onderwerpen vond ik interessant. Zelden zo’n complete workshop meegemaakt die compleet aansloot bij mijn interesses. Geleerd om meer naar mijn hart te luisteren.”

“Ik heb op een ontspannen manier meer inzicht gekregen over mijn eigen gedrag. Leuk ook om gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten.”

“Spannend om er naar toe te gaan. Achteraf heel blij dat ik ben gegaan. Herkenning bij de andere deelnemers wat maakt dat je er niet alleen voor staat. Het riep best wel wat weggestopte emoties op. Maar gelukkig was er ook humor.”

“Leuke en leerzame workshops. Vooral de positieve toon sprak me erg aan. Boeiende oefeningen. Dat ik er aan werd herinnerd dat ik mag zijn zoals en wie ik ben”