Mijn missie als coach

zaadjes1

Voor als het (l)even tegenzit

De plaatjes hiernaast visualiseren mijn missie…

Zaadjes van bewustwording, en daardoor liefde en geluk, verspreiden!

(Zie onderaan deze pagina een interview met mij!)

 

 

Ik zie mijzelf als een patroon doorbrekend coach. Mijn missie is datgene wat ik zelf in de afgelopen jaren heb geleerd, o.a. in de opleidingen, door te geven aan anderen. Het enneagram gebruik ik als uitgangspunt. Tien jaar geleden ben ik ermee in aanraking gekomen en het heeft me gepakt en niet meer losgelaten.
Ik heb de pijnlijke stukken in mijn leven opnieuw onder ogen gehad tijdens die opleidingen. Ik heb begrip gekregen voor mijn ouders en mijn verdriet om hun keuzes, die voor mij lastig en pijnlijk waren, kunnen verwerken en helen. Ik heb ze  vergeven voor de keuzes die ze voor zichzelf moesten maken. Door dit proces kan ik mijn ouders nu zien zoals ze echt zijn. Natuurlijk ben ik tijdens mijn leven ook tegen andere dingen aangelopen die niet gemakkelijk waren. Mijn eigen levensproces komt van pas bij het begrijpen van het proces van mijn cliënten. Tevens ben ik gaan beseffen hoe belangrijk het is om mezelf te vergeven voor de “fouten” die ik zelf heb gemaakt.

Mijn doel is om mensen te inspireren en te ondersteunen om zich weer gelukkig te voelen door zaken aan te gaan die hun belemmeren. Ik ben erg gelukkig geworden van het ontwikkelen van mijn kwaliteiten. Bij ontdekken waar je goed in bent is het enneagram een prachtig hulpmiddel. Ieder mens heeft kwaliteiten waar hij zich meestal niet van bewust is. We zijn allemaal geconditioneerd door de opvoeding en de waarden en normen van anderen.
Wie ben jij echt?
Wat zijn jouw waarden?
Wat vind jij belangrijk?
Wat is jouw passie (waar word je blij van) en doe je daar ook wat mee?
Waar ben jij naar op zoek?
Maak jij gebruik van je mogelijkheden?
Pak de telefoon of mail me voor een afspraak. Ik kijk er heel graag met je naar!

Ik ben geïnteresseerd in mensen en in alles wat de mens beweegt. Waarom werkt het niet zoals je het nu doet en wat zou je kunnen veranderen zodat het wel werkt.
Het is niet nodig “oude pijn” te herbeleven. Herkenning is meestal al voldoende om de pijn alsnog te verwerken met behulp van de diverse technieken die ik me eigen heb gemaakt.
Veel klachten kunnen middels mijn methoden verminderd of zelfs genezen worden. Ik denk daarbij aan energietekort, slaapproblemen, somberheid, angst- en/of paniekaanvallen, burn-out, concentratieproblemen, onzekerheid, onrust, verslavingen en nog veel meer.
Ook fysieke chronische pijn kan d.m.v. coaching verminderen of zelfs verdwijnen. Ze hebben vaak ook een psychische oorsprong. Het worden psychosomatische klachten als gevolg van psychische spanningen genoemd. Denk hierbij onder meer aan hoofdpijnklachten, migraine, rugpijn, RSI-klachten, maag- en darmklachten, hartkloppingen, hoge bloeddruk en allergieën.

In de loop der jaren heb ik me ontwikkeld tot een positief ingestelde, warme en open vrouw met een luisterend oor die prikkelende vragen kan stellen, niet bang is voor stiltes, empathisch is, je een spiegel voorhoudt en je uitdaagt. Een vrouw met pit en een rugzak aan levenservaring. Ik heb enorm geworsteld met mijn relaties en liefdesleven en heb daar veel van geleerd. Deze ervaringen hebben er mede toe geleid dat ik dit prachtige vak nu mag en kan uitoefenen.
Ik leer nog steeds, van mijn man, van mijn kinderen maar ook van al mijn vrienden en andere mensen die ik ontmoet. Anderen zijn immers spiegels en bieden mogelijkheden om mezelf nog beter te leren kennen. In die spiegels kijken vind ik het boeiendste wat er is. Ik vind het leuk om te groeien en mezelf te ontdekken en steeds dichter bij mezelf en mijn kern te komen. Die kern is liefde, onvoorwaardelijke liefde! Dat gun ik jou ook.
Mijn kracht is dat ik niet snel oordeel en niets menselijks mij vreemd is. Ik sluit aan bij jouw belevingswereld en gebruik mijn intuïtie om te bepalen wat nodig is. Ik kan goed luisteren, ben invoelend en meelevend.
Ik ben een liefdevolle coach die je kritisch, maar vaak ook met humor, een spiegel wil voorhouden. Ik heb een brede kijk op het leven. Mensen herkennen dit bij mij, noemen me wel eens een wijze vrouw, en ze voelen zich vrij om zich te uiten. Ik vind niets gek en alles is bespreekbaar.

Zie hieronder een interview met mij wat in 2017 is afgenomen door “De bewuste powervrouw” Rianne Schenk.